Inregistrare statie radio

BlueVoice este cel mai bun sistem de inregistrare statie radio pentru dispecerate. Stațiile radio din dispecerate sunt linii analogice care se înregistrează prin detecția prezenței vocii. Pentru înregistrarea liniilor radio se folosește o stație martor care se instalează pe aceeași frecvență ca stația din dispecerat și asigură înregistrarea atât a mesajelor dispecerului cât și pe cele ale agenților din teren. Conectați stația martor la BlueVoice prin portul configurat special în patch panel pentru inregistrare statie radio.

Înregistrarea altor semnalelor analogice

BlueVoice permite înregistrarea oricăror tipuri de semnale audio analogice. Cele mai frecvent întâlnite echipamente care necesită înregistrare sunt stațiile radio, echipamentele tip premicell și microfoanele folosite fie pentru înregistrare ambientală, acolo unde legea impune o astfel de înregistrare, fie pentru sisteme de adresare publică.

Înregistrarea semnalelor analogice se face prin detecție on/off-hook în cazul telefoanelor analogice și prin detecția zgomotului de pe canal, pentru stațiile radio.

Interfațarea cu diversele tipuri de echipamente necesită proiectarea unor soluții personalizate. Acestea pot implica de la integrarea de interfețe și componente specializate și topologii particularizate, până la dezvoltarea de scripturi dedicate pentru decodificarea protocoalelor proprietare.

Tehnologia de înregistrare BlueVoice este dezvoltată de BlueNote Communications. BlueVoice asigură o flexibilitate totală în abordarea diverselor proiecte particulare. În plus, experiența noastră dobândită în zeci de proiecte ne recomandă pentru orice provocare în materie de înregistrare.

[/cmsms_text]